
Sotsiaalse võrgustiku omamine tähendab inimeste tundmist, kes võivad olla samaaegselt ihaldusväärsed või ebasoovitavad – olukord, mis võib meile hiljem teatud tüüpi probleeme tekitada, kui me ei tea, kuidas oma kontaktide loendit õigesti hallata. Nii nagu Facebook või Twitter, on ka LinkedIn muutunud väga populaarseks paljude inimeste seas kogu maailmas, kes Nad on selle valinud peamiselt selleks, et püüda end professionaalselt tuntuks teha ja sellega leida parem tööolukord.
Võib-olla on see aspekt paljudele kasulik, kuigi mõnele teisele kasutajale kahjulik, kuna asjaolu, et teil on sotsiaalvõrgustik nagu LinkedIn, mis aitab meil tööd leida, See on põhjus, miks suur hulk kasutajaid püüab meiega ühendust võtta eesmärgiga saada rohkem teada meie või ettevõtte kohta, kellele me oma professionaalseid teenuseid suuname.
Blokeerige LinkedInis tundmatud kasutajad või kontaktid
Nüüd, kui meil on probleeme oma LinkedIni sotsiaalvõrgustikuga, on meil lihtne võimalus neid kasutajaid blokeerida, sest suhtlusvõrgustiku administraatorid on pannud uue võimaluse, mida saame turvaliselt kasutada, et saaksime kasutada seda, nagu tahame. Meie arvates on see mugav. Selle tegemise viis on mõlemal juhul väga sarnane, kuigi nende teostamiseks on teatud nipid.
Esimene asi, mida me näitame, on viis blokeerida LinkedIni kasutaja, keda pole meie loendisse lisatud, kuid me teame tema nime (või e-posti aadressi), mis võis meid massisõnumitega ahistada:
- Siseneme oma LinkedIn kontole vastavate mandaatidega.
- Suundume ülaosas oleva otsinguruumi poole.
- Sinna paneme konkreetse lepingu nime (või e-posti aadressi).

- Klõpsame leitud tulemuse nimel.
- Kuvame sinise nupu (Saada InMaili sõnum...) tagurpidi allapoole suunatud noolega.
- Kuvatud valikute hulgast valime «Blokeeri või teata"

Nende lihtsate sammudega on meil võimalus blokeerida konkreetne kasutaja, keda meie kontaktiloendites ei ole. Teine võimalus võib tekkida mõne meie sõbraga, keda me mingil põhjusel enam ei soovi, et saaksime seda sama ülesannet täita järgmisel viisil:
- Siseneme oma LinkedIn profiilile vastavate mandaatidega.
- Me läheme «Red» ja valime «Sidemed"

- Kuvatud loendist valime selle, mida tahame blokeerida.
- Nüüd peame klõpsama teie profiili nimel.

- Nagu varemgi, klõpsame allapoole suunatud rippmenüü noolt.
- Näidatud valikute hulgast valime selle, mis ütleb «Blokeeri või teata"
Nagu võime imetleda, on mõlemad protsessid väga sarnased, kuigi väikese erinevusega, mis tuleneb sellest, et esimesel juhul on kasutajaks keegi tundmatu ja teisel juhul sõber. Järgmisena ilmub aken, kus peame valima ühe kahest eksemplarist, st kui tahame selle kasutaja LinkedInist blokeerida või kui tahame aruannet teha.

Kui otsustate selle LinkedIni kasutaja blokeerida, ei saa te temaga mingit tüüpi kontakti pidada, mis tähendab, et kumbki teist ei näe tema profiili, ei saa saata sõnumit ja loomulikult ei saa te ühendust katkestada. Olete valinud selle protseduuri kellegagi, kes oli teie loendites kontakt ja sõber.
Kui otsustate selle asemel teha aruande sellele kasutajale, läheb see "ülevaatamise" protsessi; Tasub mainida, et see viimane LinkedIni pakutud variant on midagi väga delikaatset, kuna see peab olema väga hästi põhjendatud, et teie profiilil ei tekiks pärast valeteate esitamist negatiivset kuvandit.
Kahtlemata on see uus funktsioon, mida me kõik hindame, kui me ei soovi, et teatud kontaktid või tundmatud kasutajad järgiksid meie samme seoses meie konkreetsel ajal tehtava töötegevusega ja mis veelgi hullem, nad võivad sellest teada kes on meie loendis olevad kontaktid ja sõbrad.